Post by ceptmarbcharfugu on Mar 8, 2022 10:05:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dune! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dune! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک منابع ▞▞▞
▞▞▞ Dune! 2022 version ▞▞▞
افتضاح، گیم پلی اعتیادآور بود، اما به سرعت قدیمی شد، تبلیغات غیرقابل رد شدن بسیار زیاد بود، به طور جدی بعد از هر بار تلاش مجدد، یک تبلیغ 30 ثانیه ای وجود داشت که نمی توانستم از آن بگذرم. دقیقاً مانند هر بازی رایگان دیگری در فروشگاه برنامه با گچ پر از تبلیغات، آیا می خواهید از شر تبلیغات خلاص شوید؟ ببخشید 5 دلار نمیتوانیم شرکتها کمی اخلاقی داشته باشند و فقط یک محصول مناسب بسازند که با دستهای چرب حریص خود سعی در کسب درآمد سریع در هر لحظه نداشته باشند.
مفهوم عالی اما به دلیل ارتعاشات مداوم نمی توانم بازی کنم.
این یک بازی عالی است و اعتیاد به آن بسیار آسان است. اما تبلیغات تکراری هستند و بازی چندین بار از کار می افتد. امیدوارم این کمک کند
بازی مناسبی است اما تبلیغات سرزده هستند. آنها در اواسط بازی شروع می شوند و اکثر آنها 30 ثانیه هستند.
بازی فوقالعاده بود، فقط نیمی از زمان شما به جای اینکه واقعاً بازی را انجام دهید، تبلیغات را تماشا میکنید. آزار دهنده شد تا جایی که به اندازه کافی بود و پاکش کردم.
Dune! Arkade frfz
من عاشق بازی هستم. توجه شما را به آن جلب می کند و نمی توانم توضیح دهم که چقدر سرگرم کننده است. با این حال، یکی از چیزهایی که من دوست ندارم این است که هنگام مرگ یا کاملا تصادفی بودن، یک add ethier وجود دارد. هنوز هم این بازی بسیار سرگرم کننده است! ممنون از خلقش!!😸😝😜😄😃😂😁😊☺
من عاشق این بازی هستم! بسیار روان است و کنترل آن آسان است. من عاشق گرافیک و رنگ ها هستم. و خیلی ساده است! اگر حوصله دارید و به دنبال کاری برای انجام دادن هستید، این بازی است! من آن را توصیه می کنم. 😍
بازی خوب فقط شبکه تلفن همراه/فای خود را خاموش کنید و دیگر تبلیغاتی نداشته باشید زیرا برای بارگیری به آن نیاز دارند. در ابتدا راه اندازی "آفلاین"
من بعد از مدت ها به این بازی برگشتم و واقعا از تمام توپ های دیگری که در کنار توپ من دور صحنه می پرند متنفرم. گاهی اوقات آنها با توپ من صف می کشند و من در مورد فرود خود اشتباه قضاوت می کنم. همچنین ظاهر خوبی ندارد. لطفاً گزینه ای برای خاموش کردن آنها بگذارید.
این بازی قبلاً سرگرم کننده بود تا اینکه مدام با اعلان ها اسپم می شدم. 2 ستاره، هیچ چیز دیگری از من نمی توان گرفت.
من عاشق بازی کردن این بازی هستم، اما مجبور می شوم آن را حذف کنم، زیرا در حالی که در وسط بازی هستم و اضافه می شود و کل بازی شما را خراب می کند، من طرفدار تبلیغاتی نیستم که گیم پلی شما را مختل کند.
من واقعا این بازی را دوست دارم، واقعا دوست دارم. با این حال، تبلیغات بیش از حد در حال تبدیل شدن هستند. در حالی که من حدود 200-250 امتیاز دارم، یک تبلیغ ظاهر می شود و امتیازم خراب می شود. من حتی نمی توانم یک دور بدون تبلیغات بروم... حتی در حالت هواپیما. نصب نکن
من بازی را نصب کردم و قبل از اینکه یک بار بازی کنم 3 تبلیغ جداگانه دریافت کردم. 2 دقیقه بعد بالاخره بازی کردم.10 ثانیه بعد از دست می دهم چون اولین باری است که بازی می کنم. 60 ثانیه دیگر از تبلیغات. من ناامید می شوم پس بازی را تعطیل می کنم. به آن برمی گردم. 45 ثانیه تبلیغات. در مجموع تقریباً 4 دقیقه تبلیغات برای 10 ثانیه زمان پخش
عالی است اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد! لذت بردن و ادامه بازی با تبلیغات بسیار پس از هر دور سخت است. لطفا تعمیر کنید
در واقع یک بازی واقعا سرگرم کننده است. چند نفره جعلی آن را کمی جالب تر می کند ...
آیا راهی برای غیرفعال کردن پخش کننده های کامپیوتر وجود دارد؟ این یک جور آزاردهنده و ناراحت کننده است همچنین تبلیغات زیادی وجود دارد که مجبور شدم برای انجام این بازی حالت هواپیما را روشن کنم.
این بازی فوق العاده بود و 4 یا 5 ستاره داشت، اما حالا با تعداد زیاد تبلیغات باید 2 داشته باشد. من نمی توانم به آن دو بدم چون همه بازیکنان تقلبی دیگری که قرار داده اند، این بازی را خراب می کند. بخش سرگرم کننده آرامش بخش این بازی و تلاش برای رقابتی کردن آن، حتی اگر کسی به این دلیل این بازی را دریافت نکرد. غم انگیز است که می بینیم یک بازی خوب توسط افراد بدون ستون فقرات خراب می شود. چیز خوبی ساختند و بعد نابودش کردند.
من بازی را خیلی دوست دارم، اما الان وسط یک پرش یک تبلیغ ظاهر می شود، این خیلی احمقانه است
by tog sjåfør- tog spill Eventyr wdt
این مقدار مناسبی از تبلیغات خوب است. در دور اول شما در حالی که در هوا هستید یک تبلیغ وجود دارد اما خوب است
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است و زمانی که بتوانید به راه خود ادامه دهید و ادامه دهید راضی کننده است، زمانی که عالی و عالی پیش می رود احساس می کنید توپ هستید.
مفهوم خوبی است، اما می توانید بگویید این بازی فقط برای پول تبلیغات وجود دارد، به همین دلیل است که از من یک ستاره می گیرد. بعد از باخت، میگوید «تبلیغ را برای احیا تماشا کن». حتی اگر انتخاب نکنید، باز هم یک تبلیغ پخش میکند... بدون پاداش. این تقریباً هر بار که می میرید اتفاق می افتد. بسیار آزاردهنده است و باعث می شود عملا غیر قابل پخش باشد.
راه هایی برای بسیاری از #$#%$ وجود دارد، بعضی مواقع که در وسط بازی هستم، مانند 10 ثانیه اضافه می کند، اما به نظر می رسد 60 یون است، فکر می کنم بازی خیلی خوب است، اما راهی وجود دارد که اضافه های لعنتی زیاد
این بازی حتی جالب نبود سطح اول عملا به سختی هر سطح دیگری است. بهعلاوه، با افزودهها، یک آگهی (در طول یک سطح) ظاهر میشود و از شما میپرسد که آیا میخواهید ویدیویی را برای احیا تماشا کنید، و اگر روی «نه متشکرم» کلیک کنید، یک تبلیغ به شما نشان میدهد و شما دوباره زنده نمیشوید. هدر دادن کل وقت من برنامه را حذف کرد
تغییر بازی روی صفحه توسط خود شما به بازی با توپ های دیگر که روی صفحه در حال پرواز هستند، این بازی را غیرممکن می کند. من از یک بازی چالش برانگیز مهم نیستم، اما وقتی باید به تپه های شنی از پایین نگاه کنید و نمی توانید توپ خود را از وسایل جانبی خود بیرون ببینید، زیرا همه چیزهایی که در راه هستند، نمی توانید بازی را دقیق انجام دهید. من نسخه قدیمی را روی گوشی قبلی خود داشتم و وقتی دوباره آن را دیدم هیجان زده شدم. تا اینکه بازیش کردم
بازی سرگرم کننده و ساده. یادگیری آن آسان و تسلط بر آن سخت است. وای فای را برای بهترین تجربه غیرفعال کنید زیرا تبلیغات بسیار سرزده هستند. و تقریباً محتوای کافی برای توجیه قیمت وجود ندارد. با این حال، بزرگترین شکایت من این است که هنگام تکمیل چالش ها (فقط حالت های دیگر بازی) شما را به بازی عادی برمی گرداند. دکمه مکث یا منو وجود ندارد، بنابراین بازگشت به چالشی که در آن بودید آزاردهنده می شود. برای آن می توان از fix استفاده کرد.
راه به بسیاری از تبلیغات. میتوانست 1 ستاره انجام دهد، اما وقتی در واقع تبلیغات پخش نمیکند، به نوعی سرگرمکننده است. همچنین می تواند بسیار ناامید کننده باشد. انتظارات را برآورده نکرد.
این بازی داغ است. شروع کرد به گیر افتادن تبلیغات یک مانع بود. بنابراین من فقط 2 دلار پرداخت کردم و بدون تبلیغات تغییر دادم. پرونده بسته شد. این همه مردمی مشکل حل شد. توپ بازی! منظورم تلماسه است!
یک سال پیش من این بازی را داشتم و به دلایلی که یادم نیست آن را حذف کردم، بنابراین حدود فوریه یا مارس دوباره آن را نصب کردم. از آن زمان من این بازی را دوست داشتم و آن را بسیار اعتیاد آور دیدم و راهی عالی برای گذراندن زمان است. من در وهله اول از unistall کردن پشیمان هستم.
تبلیغاتی برای یک بازی متوسط و اجرای وحشتناک دارد. تبلیغات بازی را به معنای واقعی کلمه غیرقابل پخش میکند، زیرا در حین بارگذاری تبلیغات به جای بارگیری بازی، سرعت بازی کاهش مییابد و دچار مشکل میشود. من قصد نداشتم محتوای پولی بخرم اما اکنون درآمد تبلیغاتی از زمان خود را نیز به آنها نمی دهم.
من عاشق این بازی هستم و سالهاست که آن را بازی می کنم. این یک راه عالی برای گذراندن اوقات فراغت خود، کار در باز کردن قفل چیزهای مختلف است. با این حال، در چالشها، هر بار که میمیرم، به یک صفحه سفید میرود و معمولاً خراب میشود. غیر از این، عالی است! (توصیه می کنم بازی را به صورت آفلاین بازی کنید، زیرا در این صورت لگ نمی کنید یا تبلیغاتی دریافت نمی کنید)
من قبلاً عاشق این بازی بودم، گاهی اوقات این بازی را انجام می دادم، اما اکنون به دلیل تبلیغات مداومی که هر بار که شما کاری انجام می دهید ظاهر می شود، بازی بسیار بد است. هر بار که در وسط یک بازی هستم، تبلیغی ظاهر می شود که منجر به ضربه زدن به کنار تپه و باخت می شود، هرگز نمی توانم امتیاز قبلی خود را به این طریق شکست دهم، این به طرز عصبانی کننده ای آزاردهنده است.
سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است. اگر می خواهید یک بازی برای کشتن زمان انجام دهید، این همان است. زمان پرواز در هنگام بازی این، تلاش برای ضرب و شتم بالاترین امتیاز قبلی خود را.
تنها دلیلی که من این برنامه را نگه نمیدارم این است که وقتی تصادف میکنید و برای ادامه ضربه میزنید، تبلیغی وجود دارد که در کل مثل همیشه آزاردهنده است. من واقعا از بازی لذت می برم اما بیا.
وسواسی معتاد. این بازی به راحتی قابل گیر کردن است. هم سرد و هم چالش برانگیز است. این بازی پر از رنگ های پر جنب و جوش و صداها و صداهای دلپذیر، راهی عالی برای کشتن زمان است.
بازی خوبی است اما راه برای تبلیغات زیاد است که کمی آزاردهنده اما بازی عالی می شود.
تبلیغات آزاردهنده بودند، اما اگر حالت هواپیما را روشن کنید، ظاهر نمی شوند، اعتیادآور و سرگرم کننده!
خوب پس من در هوا پرواز کردم و به زمین خوردم و مُردم، حتی روی صفحه نمایش را نگه نداشتم، همچنین در حال مرگ با وجود اینکه شما چیزی را نگه نمیداشتید بسیار رایج است به علاوه تبلیغات زیاد و من میتوانم برای همیشه ادامه دهم اما در حداقل بازی خوب است
این سرگرم کننده، آسان برای یادگیری است، و چالش ها بسیار دشوار است! با این حال، بازگشاییهای زیادی وجود ندارد. من تمام قفلهای بازگشایی را ظرف سه روز دریافت کردم. برخی از افراد در اینجا درباره تبلیغات غر میزنند و در حالی که، بله، همه تبلیغات آزاردهنده هستند، اما مزاحم نیستند و در واقع بیش از یک بار در هر چند بازی تکرار نمیشوند. در مجموع، بازی خوبی است، به یک دوست خسته توصیه می شود. ویرایش: با این حال، از افزودن جلوه های صوتی کاملاً سود می برد.
وقتی برای اولین بار این بازی را بازی کردم، خوب بود. Graphicha عالی هستند، اما توپ ها و پس زمینه ها باید به گزینه های بیشتری به روز شوند. هر چند بعد از مدتی تبلیغات "یک بار" تبدیل به تبلیغات ناب شد. من از این خسته شدم و به احتمال زیاد سایر بررسی ها این را دارند. بنابراین، امیدواریم که تبلیغات به طور مداوم ظاهر نشود، اما به ندرت تغییر کند. به همین دلیل است که به آن 3 می دهم.
حتی قبل از اینکه بتوانم دور اول خود را بازی کنم یک تبلیغ وجود داشت. بعد از هر دور یک تبلیغ به شما پیشنهاد می کنند اگر صبر کنید همچنان یک تبلیغ پخش می شود. این بازی را دوست داشتم من بیرون هستم!
من فکر می کنم که اگرچه این بازی زمان قاتل خوبی است، اما واقعاً هیچ فایده ای ندارد. هیچ سطحی وجود ندارد و سرگرم کننده بود اما اتلاف وقت خوب است.
من به معنای واقعی کلمه این را برای 5 دقیقه دریافت کردم. اولین بار که آن را باز کردم، روی صفحه سیاه یخ زد. فورس آن را متوقف کرد، سپس دوباره امتحان کرد و کار کرد، اما پس از بررسی صفحه موجودی، بازی من از کار افتاد. بارگذاری کردم، شروع به بازی کردم و قبل از اینکه بتوانم کنترل ها را یاد بگیرم، یک آگهی در میانه اجرای من ظاهر شد. همچنین، پس از هر مرگ یک اضافه وجود دارد، نه هر مرگ "دیگر" که برخی بررسی ها می گویند. این را به کسی توصیه نمی کنم.
Dune! Arkade kru
می تواند "صاف ترین بازی تا کنون!" اگر مشکلی ایجاد نمی کرد و من را هر چند دقیقه از بازی اخراج نمی کرد. به غیر از آن، یک قاتل زمان سرگرم کننده است.
این بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است، اما برخی می گویند اضافه می کند بیش از حد، فقط آن را در حالت هواپیما قرار دهید و پس از آن خوب است! 5 ستاره 🤩 .