Post by ceptmarbcharfugu on Mar 8, 2022 10:14:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator açarları ▞▞▞
▞▞▞ Rocket League Sideswipe 2022 version ▞▞▞
Beləliklə, hər şeydən əvvəl oyun çox yaxşıdır, çox əyləncəlidir və evdə olmayanda bir raket liqası oyunu oynamaqdan çox xoşbəxtəm. Mexanika əsasən rl-də olduğu kimidir, ona görə də oyunla bağlı problem yoxdur, lakin oyun batareyanızı çox sürətlə yeyir, bir matç üçün (3 dəqiqə) batareyanızı 2% azaldır (huawei p20 pro), bəlkə siz növbəti yeniləmədə bunu düzəldə bilər.
Düymələr bəzən cavab vermir və onu əldə etdiyiniz zaman gecikmə dəhşətli olur. Rəqabətli olmaq istəyirsinizsə, nəzarətçi almalısınız. Biri olmadan sıralarda yüksəlməyin heç bir yolu yoxdur. Oyunun hələ də inkişaf etdirilməsi lazım olan şeylər var, lakin əla oyun.
Rocket League Sideswap yalnız bir böyük qüsuru olan fantastik oyundur - uyğunlaşma. İndi mən bu oyunda əla olmadığımı söyləyən ilk şəxs olmalıyam, lakin onun PC həmkarı kimi Sideswipe yalnız digər oyunçulara qarşı onlayn oynamaqdan həzz alır. Müxtəlif rejimlərdə ~100 oyun oynadıqdan sonra duellərdə Gümüş 1 oldum, amma hiss edirəm ki, heç vaxt bacarıq səviyyəmə yaxın bir oyunçu ilə qarşılaşa bilmirəm. Bu zamanla özünü düzəldəndə bu oyun əla olacaq.
Bir anda əyləncəlidir, lakin siz topu qapıya daxil olmaqdan xilas edə bilərsiniz və bu, qol sayılacaq. Siz qızıl ola bilərsiniz və platin və ya almazla qarşılaşa bilərsiniz. Bu, ümumiyyətlə, çox yaxşı deyil, onlar oyunu düzəltməlidirlər və bu, həqiqətən də əyləncəli olacaq.
😇🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩😍😍😍👍👍👍
Bu, mənim fikrimcə, çox yaxşı oyundur, amma onu ilk dəfə quraşdırıb açanda hər şey qaydasındadır, amma proqramı bağlayanda və sonra qayıtdıqda açılmır, ona klikləyirəm və hamısını görürəm Rocket League Sideswipe və o dönə-dönə bağlanır.
Oyunu çox bəyənsəm də, 5 ulduz verə bilmərəm, çünki onlar oyunda demək olar ki, hər zaman oyunun fps-ni dəli kimi dalğalandıran bir səhvdir. Hamar oyun üçün onu düzəldin. Çox sağ ol!
Oyun nə qədər yaxşı görünsə və hiss etsə də, nədənsə hər onlayn matçda mənim pingim ardıcıl olaraq 150 ilə 200 arasında olur və bu, onu tamamilə oynanılmaz edir. Bunun oyun və ya server [AB] ilə bağlı problem olduğunu bilmirəm, çünki mənim ölkəm üçün mükəmməl internet bağlantım var. Bir neçə yeniləmədən sonra yenidən yoxlaya bilərəm, ümid edirəm ki, bu barədə nəsə ediblər.
Oyun tərzini sevirəm! Adi Rocket League-də tərləmiş oyun tərzindən təravətləndiricidir! Mümkünsə daha çox oyun rejimi olmasını istərdim. Mən yeni dostlarımla oynadığım zaman təsadüfi oyundur, onlar mənim qarşı oynadığım reytinqli oyunçulara qarşı getmirlər. Amma ümumilikdə bu oyunu sevirəm
Təcrübəmə gəlincə, mən əvvəllər raket liqası oynayırdım və bu, əla oyundur, lakin bu oyun onu tamamilə yeni səviyyəyə qaldırır, çünki qrafiklər yaxşıdır, aşağı səviyyəli və yüksək səviyyəli telefonlarda performans sabitdir və oyun çox əyləncəlidir. və bunun 2d olması və bütün sahəni görə bildiyiniz bir çox yeni taktika ortaya çıxarır. Bu oyuna 5 ulduz verirəm, buna layiqdir
3D rejimi olsaydı, mən bunu 5 ulduzla qiymətləndirərdim, məni səhv başa düşməyin, bu, çox əyləncəli oyundur, amma sadəcə çatışmayan cəhəti 3D oyun deyil, ümumilikdə əla oyundur!
Düzünü desəm, 5 ulduzlu oyun, lakin əlaqə problemləri dəhşətlidir. Oyun təxminən bir həftə qüsursuz işlədi və sonra birdən hər oyunda orta hesabla 500 ping oynamağa çalışıram və onu oynanılmaz edir. Mən cəhd etdiyim heç bir şey onu düzəldə bilmədi. Bu mənim telefonum və ya internetim deyil, çünki oynadığım başqa heç nə belə deyil.
Əla! Avtomobilin rəngi üçün xüsusi təkərlər seçmək istədiyiniz zaman olması gözəl olardı. Mən mavi tərəf üçün bir növ mavi təkər və narıncı tərəf üçün narıncı təkər seçmək istəyirəm.. Ümid edirəm ki, məntiqli oldu, amma bu, faktiki raket liqasında bir şey olduğundan gözəl olardı.
Salam, bu heyrətamiz oyundur. Mən bunu sevirəm. Yalnız böyük problem odur ki, məşq edə bilmirəm. Mən məşqdə start/play kliklədiyim zaman oyun çökür. Bunun wifi ilə heç bir əlaqəsi yoxdur. Evdə olmayanda wifi olmadan oynamaq istəyəndə botlarla oynamağa çalışıram. Amma çökür. Zəhmət olmasa bu problemi həll edin...... Təşəkkür edirəm problem həll olundu 5 ulduz verirəm
Bu oyun tamamilə yanğındır. Mən adi raket liqasında bir dəstə oynayıram, buna görə də bu çıxanda həyəcanlandım. Nəticədən çox məmnunam, çünki çox fərdiləşdirmə və əyləncəli oyun var. Siz orijinal oyuna bir qədər oxşar olan bir, iki və ya halqa oynaya bilərsiniz. Nəzarətlər əladır, baxmayaraq ki, mən adətən nəzarətçidən istifadə edirəm. Qrafiklər tənzimlənə bilər ki, siz onları minimum gecikmə və batareyadan istifadə etmək üçün aşağı səviyyədə saxlaya biləsiniz, çünki yüksək göstərici PC-də olduğu kimi ağılsızlıqdır. (Telefonum çox gecikir
Şübhəsiz ki, məndə olan ən əyləncəli proqram. Mən çox zövq alıram, amma bir neçə qəribə şey var. Mən üstlər və avtomobil kuzovları kimi eyni kosmetikadan bir neçə dəfə alıram. Məndə üç dəfə canavar var. Bu baş verməsəydi və ya sata bilsəydim, yaxşı olardı. Hər həftə almaq üçün daha çox məhsul olsaydı və ya mağaza yalnız bir neçə gün olsaydı, yaxşı olardı. Super əyləncəli oyun olsa da!
Oyun ya işə düşmür, ya da mən Pixel 6-da başlanğıc girişini tamamlaya bilməyərək qəzaya uğrayır Redaktə: Oyun indi işləyir, lakin böyük uyğunlaşma balanssızlığı səbəbindən oyun ümumiyyətlə əyləncəli deyil. Söhbətə nəzarət üçün daha çox seçim lazımdır, sürətli söhbət səliqəli bir dönüşdür, lakin indi klassik Rocket League toksikliyi baxış ekranımda partladı.
Yaxşı oyundur, lakin uyğunlaşma birdən indiki vaxtda problemə çevrilib. Uyğunluğu tapmaq çox vaxt tələb edir və hər dəfə bunu edəndə ekranda avtomatik olaraq "Uyğunluğun tapılması" göstərilir və bütün proses bir daha təkrarlanır. Mən Hoops xəritəsində oynadığım zaman da oyun geridə qalır. Digər xəritələr yaxşıdır və heç bir gecikmə olmadan oynana bilər. Bu geriləmə məni bir neçə matçda məğlub etdi. Bundan başqa, bu, layiqli oyundur.
uyğunlaşma... Gümüş 1 oyunçunu başqa bir gümüş 1 ilə uyğunlaşdırmaq çətin deyil. Bu, çox axmaqdır, çünki irəliləmək üzrə idim və düz 5 oyunu çox fərqlə uduzdum, çünki ya komanda yoldaşlarım düz oynayırdılar. noobs/botlar və ya rəqiblərim bir illik təcrübələri varmış kimi oynayırdılar. Matchmaking etmək çətin deyil, sadə bir alqoritmdir, sadəcə olaraq bunu edin. Matchmaking işləyərkən əyləncəlidir, lakin bundan başqa oyunun bəzi problemləri var.
Bu, əyləncəli bir konsepsiyadır, lakin sürətli söhbətdən sui-istifadə etməklə çox toksikdir, oyunçuları qəsdən AFK-ya getdiklərinə görə şikayət edə bilmir, komanda yoldaşınız AFK-ya gedəndə sadəcə oyunu tərk edə bilmir, hətta proqramı bağlayıb onu yenidən işə salmaq sizi eyni matçda yerləşdirir. , Onlayn oynayarkən süni intellekt zibildir və komanda yoldaşınız AFK-ya gedir. AI sadəcə zibildir, ancaq oflayn oynadığınız zaman AI layiqli, yaxşı konseptual oyundur, lakin oyunçuları zəif qoruyur.
Təqdimat əladır və bu, ehtimal ki, mobil qurğular üçün çox tələbkar olan oyunun əyləncəli mobil ifasıdır, lakin idarəetmə və fizika o qədər ləng və uyğunsuzdur ki, bu, onu oynamaqdan bezdirir. Çox oyunçu icması da dözülməz hala gəldi və erkən buraxanlarla dolu oldu, bu da təsadüfi uyğunluğu bir işə çevirdi. Ekrandakı idarəetmələrdən daha pis olan yeganə şey nəzarətçidən istifadə etməyə çalışmaqdır.
Bu, bəlkə də mövcud olan ən yaxşı mobil oyundur və mən böyük bir CoC fanatıyam. Həqiqətən yaxşı işləyən, oynamaq əyləncəli və hədsiz dərəcədə çətin olmayan bir oyun hazırlamaq üçün Psyonix-ə rekvizitlər. Dəyişdirəcəyim yeganə şey, ola bilsin ki, qabaqcıl dərslik əlavə etməkdir, çünki mən hələ də antennada olarkən necə fırlanacağımı anlaya bilmirəm. Əks halda, bu oyun 5 ulduzdan 100 ulduza layiqdir.Adi raket liqasının oyunçusu kimi mən bu oyunu düşündüyümdən çox gülməli tapdım. Özünüzü adi oyunda olduğundan daha asan havada driblinq edə, flip sıfırlama və s. edə biləcəyiniz peşəkar kimi hiss edirsiniz. Amma təbii ki, bütün bunlar hələ də müəyyən təcrübə tələb edir. Mən bəzi giriş problemləri ilə üzləşirəm ki, burada oyun sadəcə ekrana daxil olmağa çalışır, ancaq bəzən çox pis deyil.
Mən bu oyunu çox sevirəm, qazanmaq üçün heç bir ödəniş yoxdur, raket keçidi pulsuzdur və real pul valyutası olmadığı halda oyundaxili valyutaya doğru işləmək lazımdır. Beləliklə, kiminsə qara bazarı və ya ekzotikanı yellədiyini görəndə bilirsiniz ki, onlar bunu qazanıblar. Təklif edəcəyim bir şey təsadüfi oyun rejiminə keçməkdir.. çünki rütbə üçün oynamaq istəmədiyim vaxtlar olur, yalnız bundan sonra onu 5 ulduz edəcəm. Redaktə: Buyurun... bu rəyi yazan kimi problemlərim yaranmağa başladı.
Mən bu oyunla və Psyonix Studios-un bütün tərtibatçıları ilə fəxr edirəm. Siz PTP/PTW düsturundan uzaqlaşa bildiniz və zövq aldığımız hər şeyi heç bir ödəniş etmədən gətirdiniz. Bu oyun tamamilə pulsuzdur. Siz sözün əsl mənasında bu oyuna real valyuta qoya bilməzsiniz və mən belə bilmirəm ki, siz bundan nə olursa olsun gəlir əldə edirsiniz. reklam yoxdur. Mən yalnız oyunun sözün hər tərəfində ədalətli olduğuna görə minnətdar ola bilərəm. Hamınızı bu şah əsərə görə alqışlayıram.
Bu oyun gözəldir. Mən indi yolda raket liqasında oynaya biləcəyimi çox sevirəm. Bəzi gecikmələr və bəzən nasazlıqlar var, lakin bu, tamamilə yeni bir oyundur, inkişaf etdiricilərə istirahət etmək üçün vaxt verin. Mən bəzi fərqli arenaları tövsiyə edərdim və əslində atışlarınızın təkrarına baxa biləsiniz.
Oyun əladır, lakin məndə səssizliyə səbəb olan bir səhv var ki, bu da bir növ təlaş doğurur.
Məndə olan böyük problem odur ki, oyunçular nəzarətçini mobil cihazlarına qoşa və əhəmiyyətli bir üstünlüklə oynaya bilərlər. Beləliklə, bu oyunu ekran idarəetmələri ilə oynamaq və hər hansı əylənmək niyyətiniz varsa, ilk cüt səviyyələrinizdən sonra çox şey itirməyə hazır olun. Həm də raket Liqasının ən zəhərli hissəsində qaldılar, bu da kiminsə qol vurduqdan sonra sizə ifadələr göndərmək qabiliyyətidir. Spam avtomobillərdən dərhal gəldiyi üçün oyunun bu versiyasında əslində daha çox üzünüzdədir.
Oyun yaxşıdır. Əyləncəlidir, lakin hələ də edilə biləcək böyük təkmilləşdirmələr var, amma bu, yenidir. Mexanikalar coxdur. Sürətli qərarlar qəbul etməyə imkan vermir və oynamağı həqiqətən çətinləşdirir. Raket liqasına gəldikdə, bu oyun mənə hər şeydən əvvəl çoxlu məyusluqlar verir. Mən özümü bu uzunmüddətli, lakin oyunda əla iş görürəm
1. Aşağıdakı oyunçuları onlar sizi üzərlərində görə bildiyi halda, siz onları görə bilməzsiniz 2. Başlanğıclar BS-dir, sistem yoxdur və mən daim başlama oyunlarında əzilirəm 3. Reaksiya verməyə vaxtınız yoxdur, siz irəliləyiş edirsiniz və onlar sadəcə olaraq qol vururlar. onların şəbəkəsində oturub, sonra bərpa etmək şansınız olmadığı halda əks hücuma keçin 4. Sıralar bs-dir, hər hansı bir irəliləyiş istəyirsinizsə, hər oyunda qalib gəlməlisiniz, 1 qələbə 2 xal və 1 məğlubiyyət mənfi bir xaldır. Amma siz itirirsiniz və növbəti qələbə 1 xal olacaq
Bu oyunu yükləməyin, bu, telefonunuzun yaddaşının israfıdır və heç cilalanmamışdır. Bu "oyunu" haradan başlayım? O qədər cilalanmamış və mikrotransaksiyaya əsaslanmışdır ki, demək olar ki, oynanılmır. Əvvəla, axmaq lag oyunu oynanılmaz edir, hətta gecikməni yüksək səviyyəyə endirmək üçün bufer parametrim var, bu çox pisdir! Və həqiqətən oyunu oynamaq istəyən biri kimi, Wi-Fi ilə mükəmməl olduğum halda, oyundan təsadüfi titrəmələr və kəkələr almaq çox zəhlətökəndir.
Rocket League Sideswipe Urheilupelit cbds
Əla amma..... Davamlı olaraq bir problem var.Vivo y91i giriş problemi .Mən bu proqramı açmağa cəhd edəndə o, həmişə avtomatik bağlandı. Bu problemi bildirəndə çox vaxt apardılar, ancaq onlar mənə bunu araşdırdıqlarını söylədilər. Amma indi 4 ay sərf etdikdən sonra bu düzəldilməyib. Mən tamamilə oyunu açın və bir daha geri qayıtmayın. Çünki bilirəm ki, problem həll edilə bilməz. Bu, indiyə qədərki ən pis problemdir🤬🤬🤬😡😡😡 xahiş edirəm bu problemi tez bir zamanda həll edin...........
Başladığınız zaman əla və əyləncəli oyun. Nəzarətçilərə faktiki mobil toxunma oyunçuları ilə ədalətsiz şəkildə mübarizə aparmağa (təcrübəni məhv etməyə) icazə verməsələr, 5 ulduzlu oyun olardı. Bu problem tərtibatçılar tərəfindən həll edildikdə yenilənəcək
Rocket League Sideswipe Sports imc
Oynaya bildiyim müddətdə oyunu bəyəndim, amma telefonumda oyunu ilk dəfə bağladıqdan sonra epik oyunlara daxil olmağıma icazə vermədi. Birinci dəfə etdim, amma ikinci dəfə məni etdi, yalnız "Giriş prosesini ləğv et" dedi. Zəhmət olmasa düzəldin
Bu oyun əyləncəlidir, lakin təsadüfi oyun rejimi yoxdur. Beləliklə, bir müddət sonra kibritlər sadəcə olaraq qəzəbləndirici olur, çünki qarşılaşdığınız hər kəsin 15 barmağı var və dəqiq həndəsə bilir. Başlanğıcda çox əyləncəlidir, ancaq bir müddət sonra sizi dəli edir
Bu əladı! Bu oyun ən yaxşısıdır, amma əsas odur ki, mən şəxsən konsolda rocket leugue oynamıram və əsas odur ki, hər hansı bir oyunu oynamaq və ya başqa şeylərə daxil olmaq üçün konsoldan hesaba ehtiyacım var. Əgər mən matç oynamaq istəsəm, BÜTÜN OYUNU bağlamalıyam ki, başqa bir matç oynayım, ona görə də düşünürəm ki, biz həm konsol kimi oynayaq, həm də mobildə hesab yarada bilək ki, oynamaq asan olsun. Bu oyun yüksəlişdə ola bilər, amma məncə, bunu düzəltməlisən.
Rocket League Sideswipe ورزشی oxtv
Fantastik dizayn, ideya və s. Zəhmət olmasa, server problemlərini həll edin. 5G xidməti ilə belə sadə bir oyunda gecikmə problemləri üçün heç bir bəhanə ola bilməz. Düzgün işlədiyi zaman oyunla bağlı hər şeyi sevirəm. Amma o, gülünc olur və 75 faiz vaxtın oynanılması mümkün deyil.
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və mən yəqin ki, ona 4 və ya 5 ulduz verərdim, lakin hər oyun olmasa da, demək olar ki, hər bir oyunda səhvlər olur və oyunun qalan hissəsində oyun oynanılmaz olur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Rocket League Sideswipe ورزشی tmsz
İdeya möhtəşəmdir, icrası da olduqca yaxşı təcrübədir! (yalnız) 3 gün oynadıqdan sonra kiçik rəy. 1) Dərhal diqqətimi çəkən ilk şey qol vurmağın nə qədər asan, lakin müdafiə olunmağın daha çətin olması idi. Bilmirəm, mənim üstünlüklərim bir az daha böyük sahə olacaq, yoxsa bir az daha kiçik hədəf. 2) Quickchat seçimlərimi necə dəyişdirəcəyimi tapmaq mənim üçün çətin idi. 3) Avtomobilin virtual D-pad ilə yuxarı əyilməsi məni qıcıqlandırır.
Oynamaq əyləncəlidir, xüsusən də halqa oyunu, çünki ona şansdan daha çox hesablama lazımdır, topun arxasınca qaçmaq, onu halqaya çatdırmaq və s. Tək oyun zamanı bəzi oyunçu hərəkətsiz qalır və topu öz sahəsində gözləyir, sonra əks-hücum edin.. Zəhmət olmasa, məqsədi bir az yuxarı və ya daha əyləncəli etmək üçün kifayət qədər yüksək edin..
Mən yüksək rütbəyə çatana və rəqiblərin nəzarətçidən istifadə etdiyini öyrənənə qədər ən çox sevdiyim mobil oyunum idi. Mobil oyunda bu seçim və üstünlüyə sahib olmaq gülüncdür. Oyunun hamı üçün ədalətli olması üçün onu silin.
Bəzən serverlər çox pis geriləməyə başlayır, buna görə də oyun oynanılmaz olur. Siz düz 5 dəqiqə oynayırsınız və bu vaxtdan sonra serverlər ölü oynamağa başlayır, hər 3-5 saniyədən bir teleport olursunuz, top təsadüfi hərəkət edir. Ancaq geriləməni dayandırdıqda, oyun tamamilə heyrətamizdir. Ancaq oyunçular vibrasiyanı dəyişdirsinlər, vibrasiya olmamasından ps4 bc-də avtomobili orijinal RL-də hiss etmirəm
PS4 oyunu
Farming Simulator 16 Simulation xbt
Çox yaxşı oyundur! Bu, həqiqətən gözlədiyimdən daha yaxşıdır, çünki çoxlu pis rəyləri var...... amma əslində, o qədər də pis deyil. Oyun rəvandır, mahnılar gözəldir və idarəetmələrə öyrəşmək asandır. Sadə, eyni zamanda yaxşı bir oyun axtarırsınızsa, hər şey mükəmməldir. Yalnız bir şey daha, bəlkə bir dost sistemi əlavə edin? Bunu həqiqətən tanıdığımız oyunçularla oynamaq gözəl olardı(?) Amma bundan başqa, yaxşı oyundur. Mən bunu həqiqətən tövsiyə edirəm
Parlaq əyləncə, tam ölçülü oyunun əla versiyası və mexanika və ya reklam qazanmaq üçün heç bir ödəniş yoxdur. Sənin yaxşılaşdığını görmək istədiyim bir neçə şey, qalibiyyət nisbətini, vurulan/saxlanılan qolları və s. göstərən və eyni zamanda birdən çox avtomobildə kosmetik hissələrin istifadəsinə imkan verən statistik ekran. Topperlərdə və ya təkərlərdə bu o qədər də problem olmasa da, bir çox hədəf partlayışlarına meyilli olmadığınız şeylərdə bezdiricidir. Tam oyundan digər oyun rejimlərinin də tətbiq edilib-edilmədiyini görmək maraqlı olacaq
Bilmirəm niyə, amma nədənsə düyməni bir az qabağa basmalı oluram, məsələn, boost istifadə etməyə gedəndə onun yanında basmalıyam. Mən sadəcə idarəetmə elementlərini dəyişdirməyə çalışdım, amma alınmadı. Sonra oyunu yenidən quraşdırdım, işlədi, amma sonra oyunu yenidən yükləməyə gedəndə o, əvvəlki vəziyyətinə qayıtdı. Mən iphone-da oynayanda heç bir problemim yoxdur. Cadu çaşqın olmasının səbəbidir. Oyunu hər şeydən çox sevirəm və revanş mexaniki əlavə edə bilsəniz çox istərdim.