Post by ceptmarbcharfugu on Mar 8, 2022 10:27:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kulcsokat kódol ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Nem tudom, mi ez, de engem már az elején leköt. Remek kiegészítés a felálláshoz.
20 szintet repültem át, eddig jó, de azt kéri tőlem, hogy túl hamar értékeljek egy játékot, csak 45 perc után, haver adj egy esélyt, hogy végigmenjek rajta, mielőtt megkérsz, hogy értékeljek, valószínűleg kapsz egy jobb minősítés. 3 csillagot adok minden olyan játéknak, amelyik siet az értékeléssel. Legyen türelmes, adjon lehetőséget és időt a játékosnak a játékra.
Szeretem a játékot, kivéve, hogy van egy hiba az egyik szinten, ahol nem tudom használni a bal vagy a jobb oldalt. Ettől csak egyenesen lemegyek, és elveszítem az életemet. KÉREM javítani. Egyéb hibák is.
egyszerű szórakozás néhány hozzáadott dologgal
Ezt szeretném ha 5 éves lennék
Angry Birds Journey Hjernegymnastik ned
Fruit Ninja Classic Arcade zrp
Csillogó képernyő, őrülten lassú betöltési idő,
20-as szintig játszottam ezt az unalmas játékot!! Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez egy Rovio játék. Egyszerű hülye unalmas játék. Nem hiszem, hogy a gyerekek is élveznék ezt a játékot. Eltávolítva
Angry Birds Journey Réflexion gdzk
Először is ez a játék nem olyan, mint a régi dühös madarak játék, az új grafika olyan, mint a karikaturista, és utálom a korlátozott élettartamot minden játékban, amiben a rendszer volt, és erről a játékról is ez a visszajelzésem
Ez a játék sokkal jobb lenne, ha nem zuhanna le minden alkalommal, amikor repülőgépes módban elér egy szintet.
Jó móka, de majd egy idő után az eredeti Angry Birds-szel szeretne játszani, de ezekkel a Birds Powers-ekkel.
Mint mondtam, remélem, hogy a betöltési probléma megoldódik ennél a játéknál.
Valószínűleg a legrosszabb a sorozatban..... a madarak teljesen véletlenszerűek, ezért gyakran rossz erővel csavarnak át....a powerupok a csúzli visszahúzási zónájában vannak..... a szintek nagy része megjelenik véletlenszerűvé kell tenni, mert a TNT ládák eltűnnek a szintekről, vagy a szintek teljesen más felvételt igényelnek, és megnyerhetetlenné teszik őket.... SOK PROBLÉMA!! A nyerési sorozat vitathatóvá válik 140-150 szinten, és a 170-es szint még csak nem is szórakoztató.... A DUCK POWERUPS NEM MŰKÖDIK!!!!
Élveztem az első angry birds játékot a fiammal, jó móka volt, kivéve, hogy sok időbe telt leverni azokat a malacka házakat. Észrevettem, hogy ezúttal jobb frissítés van az angry birds játékhoz. tegnap játszottam és imádom😃
Úgy játszik, mint az eredeti Angry Birds erősen felhígított és nem szórakoztató változata.
Angry Birds Journey Teka-teki ket
Ez a játék hajlamos egy kicsit csalni!
Hozd vissza az eredetit!
A játék lefagy, megüti a malacot, és nem hal meg, sokáig tart, amíg az életek regenerálódnak
Több szint kell!!! Gaia kihívásának 4. hetében vagyok, és kezdek nagyon unatkozni. Kérjük, hamarosan töltsön be néhány új szintet.Szintén jó lenne, ha linkelhetnénk a Facebookra, hogy életeket kérhessünk és megmentsük a fejlődést.
Meg sem közelíti az előző játékok hangulatát.Törlésre került.
Imádom ezt a játékot, szórakoztat
A madarak avatárjai olyannak tűnnek, mint az ötévesek.
nagyon nagyon szép játék...teljes munkaidős bérlet..👍👍🐥🐥😍
Szeretem ezt a játékot, de több lehetőséget kell adnod nekünk érmék keresésére, például mindennapi játékkal vagy bármi mással. Szűk a költségvetésem, és nem vagyok hajlandó játékra költeni. Összezavarodtam, és azt hittem, hogy az új 1 ingyenes, vagy legalábbis nem annyi érme, mint volt, és most egy szinten elakadtam. Ezenkívül 950 érme 3 további madárért túl meredek ahhoz a néhány érméhez képest, amelyet csak akkor kapunk, ha egy szintet legyőzünk.
Angry Birds Journey Слагалице duwa
Angry Birds Journey Puzles xuoz
rendben van, határozottan szórakoztató játszani. csak ne várja el, hogy ugyanaz legyen a fizikája, mint az előző játékoknak.
NEM TETSZIK A JÁTÉK!! Folyton lefagy – nem éri meg a súlyosbodást.
Ez a játék nem szórakoztató az a tény, hogy a hatás hatására aktiválódó "erő" valóban elveszi azt a szórakozást és stratégiát, amit a klasszikus játékból kaptam, és nagyon nem szeretem a rajzfilm stílusát, de ez az én véleményem őszintén szólva nem szeretem azt
Tetszik. Szeretem a színeket és a grafikát, és ugyanolyan addiktív, mint az eredeti.
NAGYON bosszantó, amikor az utolsó képernyőn vagy, és a játék azonnal "out of birds"-re vált, amikor a háttérben nézed, és a szint sikeresen befejeződik. A játéknak várnia kell, hátha a dolgok tovább esnek, vagy hasonló. Ez általában kemény szinten is megtörténik. Nagyon frusztráló!
Bosszantóan egyedi élmény. Először igazán élvezed a játékot, aztán amikor nehézzé válik, életedet veszíted, és pénzt kell fizetned vagy egy hülye videót kell nézned minden alkalommal, amikor megbuksz egy pályán. Szórakoztató játék, de nem tudtam elég gyorsan törölni.
Gd játék érdekes és kihívást jelentő szintet, de az érmék ára, hogy próbálja újra 950 érme, hogy próbálja újra
Ragaszkodniuk kellett volna az eredeti angry birds stílushoz, utálom ezt az új gyerekes stílust és a szinten 0 stratégia van.
Rendben van. A grafika elsőrangú, de buta, ahogy a disznók felrepülnek az égbe. Régebben nagyon jól éreztem magam, ha néztem, ahogy a disznók összeroppannak a lehulló törmelék alatt, valójában ez volt a legélvezetesebb az előző Angry Birds játékokban, amikkel játszottam.
Tehát egy másik Angry Birds. Azt kell mondanom, hogy az első egy kicsit jobban tetszett. Ez szép. De hiányzik, hogy saját magam kamatoztathassam a képességeimet. Most húzza vissza és nézze meg.
Nem jó. Alap, unalmas grafika. Az AB legjobb játéka az évadok voltak. Azonnali eltávolítás.
jó ütni az időt
A játék elakadt a Gaia's Challenge 1. szinten. Azt írja, hogy a szerverre vár. Gaia kihívásának 49. szintjén volt, majd visszakerült az 1. szintre. Nem tart meg semmilyen helyezést vagy távozást. Ezenkívül a játéknak néhány módosításra van szüksége... képesnek kell lennie a madarakat megváltoztatni. Szintén szükség van a teljesítményre, hogy az 1. madár (vagy 2 vagy 3) helyett tetszőlegesen használhassa, amikor szintet lép. Most elakadt a játék frissítésére várva...
Csodálatos játék, imádom a grafikát. Még nincs probléma