Post by ceptmarbcharfugu on Mar 8, 2022 10:30:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Summoner : Grand Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Summoner : Grand Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vir ▞▞▞
▞▞▞ Idle Summoner : Grand Battle 2022 version ▞▞▞
Idle Summoner : Grand Battle Rol Oyunu kcm
Dostojna mehanika
hh
Veliko potenciala...Podajte več informacij o tem, kako deluje ječa ali naredite njene ravni težje, ko pošasti postanejo močne brez kakršnega koli razloga, naredite progresivno glavno misijo, so misije preveč odveč... Naredite več dejavnosti ali načinov, da postanete močnejši... Oglasi so v redu, obstajajo enakovredne nagrade, vendar bi jih lahko zmanjšali, da bi igralci uživali več... 4 zvezdice za zdaj, če lahko izboljšate, bom dal 5 zvezdic
Odlična igra le tako naprej.
Idle Summoner : Grand Battle RPG ukv
NEVERJETNO!!!
Love it ne chenis je prosim
Igra Boga
Igro sem igral približno 30 minut, od tega porabim 25 minut za gledanje oglasov. Ad Summoner: Prevarna bitka
Angry Birds Evolution Giochi di ruolo yiyd
Potrebujete gumb za najvišjo raven za nadgradnjo Power stone itd. v čarobnem laboratoriju
Idle Summoner : Grand Battle રોલ પ્લેઇંગ asvw
preveč preprosto in dolgočasno.
Idle Summoner : Grand Battle Παιχνίδια ρόλων chm
Zaenkrat res super, le tako naprej
dobra igra
Uživam v igri, dizajnu, a problemi, ki jih imam, so šefi ječ, so pretežki, takoj te ubijejo, preden se lahko približaš In cena nakupa junakov s dušnimi kamni se ne bi smela nenehno povečevati
Odlična igra
Ista igra kot Neon Impact. Nič novega v igri. Potovanje skozi čas se v bistvu vrača na določeno stopnjo, vendar postaja vse močnejše. Pridobivanje teh kamnov duše, kot so fragmenti spomina. Izboljšujem svoje like in tako naprej. Podobno kot neonski udarec. Nič novega v igri
Jj
dobro
Dobil sem napako, saj se vrtijo na enem mestu in drugič, ko sem to dobil, so se zavrteli navzdol, zato prosim popravite to napako, da bom lahko znova igral
Veliko zabave ...
Igra je bila res dobra, igral jo bom znova kadarkoli v dnevu
Zelo zabavno...
Potrebujete več gumbov za nadgradnjo nedejavne naloge. Tj max.
🤟😎👍
Obožujte to igro!
Popoln. To je vse, kar bom rekel
Aweso2
Nimam nič proti gledanju oglasov, vendar je treba gledati oglas samo zato, da bi prejeli nagrade za naloge, preveč. To niti ni zabavna igra in vse to je dober dan.
Prosim pošljite kode hehe hvala
lepo
Zelo prisrčen mehurček corusa hvala ctm villin!?
Dolgočasna grafika. Sovražim slikovno grafiko. Nehajte s tem plagiatorstvom. Naredite nekaj izvirnega.
Idle Summoner : Grand Battle Rol ijro etiladigan ujt
Zabava
pravzaprav zelo zadovoljen z igro
jaz ljubim to igro!!!
Ni slabo, zaenkrat se ne morem pritoževati, pol dneva bo posodobljen kasneje, ko bom igral več.
To je lepo 💖💖💖💖💖
To so dobesedno vsi oglasi. Kot toliko oglasov za tako malo igre
Igra ne deluje! Zruši se ob vsakem poskusu.